Top 3 gaming muizen

We gaan het hebben over de top 3 beste gaming muizen. We selecteren de muizen op prijs/kwaliteit verhouding. Hieronder zie je dus de top 3 gaming muizen die je moet overwegen te nemen als je van plan bent een nieuwe muis te kopen of als je wilt weten wat er allemaal beschikbaar zijn. Deze muizen staan niet op volgorde, maar we hopen een objectief gemaakte lijst te hebben gemaakt.

Roccat Tyon

Roccat - Tyon All Action Multi-Button Gaming Muis - Wit - PC

Laten we eerst naar de vorm van de Roccat Tyon kijken. De lichte curve en de textuur van de muis zorgt ervoor dat die heerlijk in je hand ligt. Het weegt maar 128 gram. Er is een perfecte balans voor de ligging in je hand. Je kan prima wennen aan deze muis als je eerder een zwaardere of lichtere variant had. De plaatsing van de knoppen en de executie is indrukwekkend. Alle standaard knoppen hebben goede verstuivingen, ze zijn makkelijk in te drukken, maar ze laten onbedoeld klikken niet toe. De scrollwiel is geweldig, je kan heel nauwkeurig en goed inschatten tijdens het scrollen. Het is licht genoeg om in te drukken zonder dat het je grip verstoort. De knoppen aan de zijkant voelen heel natuurlijk aan, alleen je moet nog wel wennen aan de knoppen linkerkant bij je middelvinger. Je kan de zijscroll goed gebruiken voor als je vlieggames speelt. Je kan snel en gemakkelijk de knoppen programmeren waardoor je keyboard onnodig wordt. De Roccat Tyon is een laser muis die gebruik maakt van een pro aim r3 8200 dpi sensor. De tracking prestaties van deze muis zijn top en je zal geen problemen ondervaren tijdens het gamen. De lichten bij de muis laten de randen aan de onderkant en het scrollwiel mooi oplichten. Als je een kleur instelt dan krijg je die kleur mooi en helder en niet een soort mengsel van licht. En je kan verschillende effecten aan de kleuren toevoegen. De software is makkelijk aan te passen en programmeerbaar. Er is helaas geen optical versie. De FIN switch boven het scrollwiel is niet comfortabel. En de user interface van de software is wat opgepropt en het kon er beter uitzien.

Asus ROG Gladius

ASUS ROG Gladius II Origin muis USB Optisch 12000 DPI Rechtshandig

De Asusu ROG Gladius is komt met een voortreffelijke bouw. Het top oppervlak is gemaakt van plastic. Gladius heeft een perfecte grip voor iedereen. Je hebt aan de rechter- en linkerkant van de muis een rubberen plek voor je grip. De curve aan de linkerkant kan je je ringvinger en pink plaatsen en aan de rechterkant kan je je duim comfortabel plaatsen. De ROG Gladius heeft een optische 12000 dpi sensor. Bewegen op een wit oppervlak of op glas gaat niet altijd even goed en het is dan ook aangeraden om een donkere muismat te gebruiken. De Gladius heeft zes programmeerbare knoppen. De primaire knoppen aan de rechter en linkerkant zijn niet zwaar en voelen aangenaam aan. Het scrollwiel behoort tot een van de beste op de markt. Aangezien scroll stappen goed zijn bepaald en heel nauwkeurig zijn. Om op het scrollwiel te klikken heb je niet heel veel kracht nodig. De dpi knop achter het scrollwiel is makkelijk te bereiken en zorgt ervoor dat je makkelijk kunt switchen tussen twee gevoeligheidsniveaus. En de twee knoppen aan de linkerkant zijn goed geplaatst voor snel gebruik met je duim. Asus heeft er ook voor gezorgd dat je schakelaars makkelijk kunt verwisselen voor als je een andere weerstand wilt. Deze gaming muis komt met twee LED zones, het logo en het scrollwiel.

Logitech G602 Proteus 

Logitech G602 Proteus - Draadloze Gaming Muis

De Logitech G602 Wireless Draadloze Gaming Muis verlegt de grenzen van draadloos gamen met een batterijlevensduur tot 250 uur, plus uiterst nauwkeurige Delta Zero™-technologie en een duurzame constructie. Blijf volledig in je game zonder de batterijen elke paar uur te moeten vervangen. De batterij gaat meer dan 250 uur mee in prestatiemodus. Logitech G602 biedt exclusieve Delta Zero-sensoroptimalisatie voor uiterst nauwkeurige cursorbesturing. Of je nu over het scherm vliegt of inzoomt op één pixel, de sensor van 2500 dpi reageert accuraat op je handbewegingen. De led-sensor is ontworpen om verder te gaan dan simpele oog-handcoördinatie, waardoor je minder hoeft na te denken over het verplaatsen van je personage, het scherpstellen van je sniperlens, het selecteren van RTS-units of het richten van MOBA-skillshots. Draadloze vrijheid. Geen wirwar van draden, geen rommel, geen storende draden tijdens het gamen en zo mee te nemen naar een LAN-party. Batterijlevensduur of prestaties maximaliseren? Jij kiest met een knip van de schakelaar voor prestatie of duurzaamheid. Zo kun je het stroomverbruik van de sensor en andere systemen afstemmen op jouw manier van gamen. Gamingcondities zijn een kwelling voor gewone muizen. Een speler van League of Legends kan meer dan 50.000 keer klikken per game. Bijgewerkte primaire mechanische microschakelaars gaan 20 miljoen muisklikken mee. De G602 kan wel tegen een stootje.

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0