Beste laptops voor tijdens je studie

We weten allemaal dat studeren een veel geld kost is. Je bent al genoeg geld kwijt aan je collegegeld en je studieboeken, als je daarboven op ook nog eens een nieuwe laptop moet aanschaffen, dan is zo’n studie best prijzig. Maar voor sommige zal dat helemaal geen probleem zijn om wat geld neer te leggen voor een goeie laptop. Vandaar dat we voor iedere student met zijn eigen behoefte een laptop hebben uitgekozen die volgens ons het meest geschikt is voor de doeleinde. We weten hoe vervelend het kan zijn om een goede laptop te vinden, want er is zo ongelooflijk veel keus en je kan door de bomen het bos niet zien. Wij hebben dit werk al voor je gedaan, waardoor je zoektocht naar de meest geschikte laptop wordt beëindigd. Het is hoogst waarschijnlijk dat je in dit bericht precies de laptop vind waar je naar zoekt.

Goedkoopste studielaptop

Heb jij genoeg aan een laptop die doet wat hij moet doen en waar jij je studiewerk op kan doen? Dan is de Acer Laptop Aspire 3 wat voor jou. De Acer is een perfecte basislaptop met alles erop om je dagelijkse taken mee uit te voeren. Hij start snel op, je zoekt er razendsnel informatie mee op en je kan er prima je verslagen op maken. Ben jij een student en wil je liever niet teveel geld besteden aan een laptop, dan is deze laptop de beste keus. Hoef jij een keer niet te leven op water en brood!

Beste studielaptop

De HP 15-DA1421ND laptop is een goede basic laptop voor als je moet leren en je verslagen moet maken. Als je al een hele dag moet studeren is er niks ergers dan ook nog stress hebben over een laptop die bijna uitvalt. Met deze laptop heb jij dat probleem niet meer. Als je zorgt dat jouw laptop ’s ochtends opgeladen is, gaat hij tot aan het avondeten mee. Je kan hem binnen 45 minuten weer tot 50% opladen. Als je dan na een dag hard blokken voor een toets lekker wilt relaxen, dan kan je met deze laptop ‘s avonds je favoriete Netflix serie kijken op het 15 Inch scherm in Full HD kwaliteit. Super toch? Zo kom jij voortaan de dagen wel door.

Voor de reizende student

De Lenovo IdeaPad S340 is een degelijke basis laptop. De AMD Ryzen 3 processor biedt voldoende snelheid voor dagelijks gebruik. Het 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. De laptop beschikt over een 14 inch scherm en is ook zeer geschikt voor onderweg. Daarnaast kan je films en series bekijken in top kwaliteit dankzij het Full HD scherm en Dolby Audio.

Designs maken voor je studie

Ben jij een student in multimedia of design? Of is het je hobby om na je colleges designs te maken? Dan is de Asus ZenBook 13 UX331FN-EG019T laptop misschien wel de beste keuze voor jou. Het is een zeer lichte laptop en weegt maar 1210 gram. Verder is die dankzij zijn 13 Inch scherm compact. En met een dikte van 1,4 cm is dit een goeie laptop voor een student. Dit 13 Inch scherm is Full HD waardoor je films kan kijken op een hoge resolutie. De IPS technologie zorgt ervoor dat je de kleuren levensecht kunt zien. Met 8 GB aan RAM geheugen kan je prima meerder taken tegelijkertijd uitvoeren. Deze laptop kan het aan. Zo kan jij fijn jouw designs uitwerken zonder de angst dat je laptop er elk moment mee gaat stoppen en jouw project on-opgeslagen verloren gaat.

Laptop voor het programmeren

De Lenovo Ideapad L340-15IWL 81LG00UPMH is de goedkoopste laptop voor een ICT student. Dankzij 16 GB werkgeheugen en de Intel Core I7 processor is dit een snelle laptop en heeft het geen moeite om meerdere programma’s tegelijk te runnen. Deze laptop beschikt over een 512 GB SSD waardoor die snel opstart. Deze laptop is ook prima te gebruiken voor foto en video bewerking.

Game laptop

De MSI GL65 9SD-007NL is de ideale laptop voor de student die ervan geniet om na zijn studie-uren te ontspannen door te gaan gamen. Op deze laptop kan je de nieuwste games spelen. Hij is ook in staat om zware programmeer- en design software te runnen. De laptop is heel snel en start binnen 10 seconden op. Geweldige beelden waardoor gamen voortaan een intense ervaring wordt. Probeer niet op te gaan in de avontuur, zodat je nog slaap krijgt voor school.

We hopen dat je je keus hebt gemaakt en dat je de laptop die je zocht hebt gevonden.

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0